Promoții lunare Nu pierde ofertele și promoțiile incitante pe care doTERRA le are în fiecare lună! Află mai multe

Promoții lunare

Detaliile promoției

Fii la curent cu noile produse și noi modalități creative și distractive de a le folosi și integra în rutina ta zilnică. Cu ofertele lunare doTERRA, poți beneficia de produse GRATUITE și reduceri de neratat!

Termeni

Dacă ai nevoie de ajutor sau vrei să ne întrebi ceva despre promoții, te rugăm să îi contactezi pe colegii noștri de la Serviciul clienți, la numărul de telefon +4 031 630 36 96 sau la adresa de email romania@doterra.com.


Levănţică  Lavandula angustifolia

Articol: 60204657
Cantitate: 15 mL
PV: 21,50
 
Prețuri cu TVA inclus 
Preț cu amănuntul: 30,67 €
Preț de membru: 23,00 €
 
Fără TVA
Preț cu amănuntul: 25,77 €
Preț de membru: 19,33 €



Descriere

Datorită aromei sale distincte și nenumăratelor aplicații, uleiul de levănțică a devenit unul dintre cele mai apreciate uleiuri esențiale. În antichitate, romanii și egiptenii foloseau levănțică în apa de baie. De atunci, mulți au descoperit alte numeroase beneficii date de levănțică. Levănțica este folosită pe scară largă în produse cosmetice și parfumuri, pentru capacitatea sa de a menține pielea sănătoasă și curată. În plus, proprietățile sale calmante sunt adesea utilizate pentru relaxarea corpului și îmbunătățirea dispoziției. Beneficiile sale versatile fac din Levănțică un ulei pe care trebuie să îl ai la îndemână oriunde te-ai duce. 

Utilizări

  • Adaugă câteva picături de levănțică pentru a favoriza sentimentele de calm și relaxare.
  • Adaugă o picătură în rutina ta de înfrumusețare pentru a menține o piele sănătoasă.
  • Adaugă-l în apa de baie pentru a te relaxa și a uita de griji sau aplică-l pe tâmple și pe ceafă.
  • Adaugă câteva picături de ulei de levănțică pe perne sau așternuturi, pentru a favoriza relaxarea.

Indicații de utilizare

Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș. Doar pentru uz extern.

Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Solicită sfatul medicului dacă ești gravidă sau sub tratament. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Beneficii primare

  • Poate menține pielea sănătoasă
  • Recunoscut și folosit frecvent de culturile antice, popularitatea sa continuă să crească astăzi în ceea ce privește utilizările sale în cosmetică. 
  • Alături de aroma sa distinctă și de aplicațiile unice, levănțica este utilizată pe scară largă pentru a promova sentimente de calm și relaxare.

Alege continentul

Alege regiunea

Alege localizarea

Alege limba