Promoții lunare Nu pierde ofertele și promoțiile incitante pe care doTERRA le are în fiecare lună! Află mai multe

Promoții lunare

Detaliile promoției

Fii la curent cu noile produse și noi modalități creative și distractive de a le folosi și integra în rutina ta zilnică. Cu ofertele lunare doTERRA, poți beneficia de produse GRATUITE și reduceri de neratat!

Termeni

Dacă ai nevoie de ajutor sau vrei să ne întrebi ceva despre promoții, te rugăm să îi contactezi pe colegii noștri de la Serviciul clienți, la numărul de telefon +4 031 630 36 96 sau la adresa de email romania@doterra.com.


Copaiba   Copaifera reticulata, officinalis, coriacea, and langsdorffii

Articol: 60203549
Dimensiune: 15 mL
PV: 39,00
 
Prețuri cu TVA inclus
Preț cu amănuntul: 50,67 €
Preț de membru: 38,00 €
 
Fără TVA
Preț cu amănuntul: 42,58 €
Preț de membru: 31,93 €



Descriere

Uleiul esențial de copaiba se extrage dintr-un arbore tropical aromatic, originar din America de Sud. Încă din secolul al XVI-lea, uleiul esențial de copaiba a fost utilizat în cadrul practicilor medicale tradiționale de către nativii din nordul și nord-estul Braziliei. Uleiul de copaiba este foarte utilizat în produse cosmetice precum săpunuri, creme, loțiuni și parfumuri, datorită proprietăților de calmare a pielii. Aplică-l local în combinație cu un ulei cărăuș sau cu o cremă hidratantă pentru ten, pentru menținerea aspectului sănătos al pielii. 

Utilizări

  • Adaugă copaiba la crema ta hidratantă, pentru a conferi pielii un aspect sănătos.
  • După o activitate intensă, aplică copaiba cu ulei de cocos fracționat pe picioare, pentru un masaj cu efect calmant.

Indicații de utilizare

Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș. Doar pentru uz extern.

Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Solicită sfatul medicului dacă ești gravidă sau sub tratament. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Beneficii primare

  • Considerat unul dintre cele mai potente uleiuri esențiale, are nenumărate aplicații și beneficii.
  • Copaiba este un ulei versatil și poate fi utilizat prin aplicare locală.
  • Parfum cu note lemnoase, de rășină și de pământ
  • Poate fi combinat cu un ulei cărăuș sau cu o cremă hidratantă pentru ten, pentru menținerea aspectului sănătos al pielii

Alege continentul

Alege regiunea

Alege localizarea

Alege limba