הליקריסום

הליקריסום  Helichrysum italicum

מחסן הישראלי
30410001 :מק""ט
5 ml :יח'/מידה
₪461.47 :מחיר קמעונאי
₪346.10:מחיר מפיץ
PV: 75.00
 
אספקה מהמחסן הישראלי* 
 

מחסן האירופאי
60203819 :מק""ט
5 ml :יח'/מידה
€100.00 :מחיר קמעונאי
€75.00 :מחיר מפיץ
PV: 94.00
 
אספקה מהמחסן האירופאי*



תיאור

ידוע כפרח חיי הנצח או הצמח הנצחי, השמן המתוק כדבש של ההליקריסום מרענן ומחדש את תאי העור. בשמן זה נעשה שימוש תדיר במוצרי קוסמטיקה בגלל היכולת שלו להעניק מראה מתחדש לעור. השמן היה בשימוש נרחב במסורות ריפוי ארומתרפיסטיות וצמחיות עוד מימי יוון העתיקה, השמן מוערך מאוד ומבוקש בשל יתרונותיו הרבים. הליקריסום מסייע בהפחתת פגמי עור ותורם להפיכת העור לזוהר ורענן.

בחרו יבשת

בחרו איזור

בחרו מיקום

בחרו שפה