Empowerment Day Romania 2023

Transformă-ți viața cu dōTERRA

Cumpără bilete aici

 

Întrebări & Răspunsuri

Da, la cererea participanților, am decis ca biletelor să nu le fie alocat un loc anume în sală. Acest lucru permite participanților să se grupeze în sală mult mai ușor cu echipa. Astfel, te poți aseza pe oricare dintre locurile din sală care nu au menționat „rezervat” - aceste locuri sunt rezervate pentru stafful corporate, speakeri și lideri de top.
Nu există o limită de bilete, încurajăm chiar achiziționarea de bilete la pachet, pentru tine și echipa – vezi oferta de bilete tip Bundle. Te rugăm să ții cont că biletele sunt nominale, iar participarea la Tombolă se face doar în baza biletului nominal. Pentru a modifica numele posesorului de bilet, te rugăm să te conectezi la contul tău de Eventbrite și să editezi detaliile biletului.

Traducerea în limba română va fi disponibilă pentru prezentările speakerilor internaționali. Vom furniza mai multe detalii legate de traducere în lunile premergătoare evenimentului.

În ziua evenimentului, după ce faci înregistrarea și primești brățara și uleiul-cadou, caută zona denumită „Traducere”, pentru a scana biletul cumpărat și a primi de la colegii noștri aparatul necesar ascultării traducerii. Traducerea va fi exclusiv în limba română, pentru prezentările speakerilor internaționali, care vor fi în limba engleză.

Da. Îți poți anula biletul oricând, însă se vor aplica termenii menționați în politica de anulare și rambursare detaliați mai jos:

  • Anulările solicitate înainte de data de 10 octombrie vor fi rambursate integral
  • Anulările solicitate între 10 - 14 octombrie vor fi rambursate în proporție de 50% din prețul achitat.
  • Anulările solicitate la/după data de 15 octombrie nu vor fi eligibile pentru rambursare.
  • Solicitările de anulare/rambursare a biletelor se transmit prin intermediului butonului de refund (rambursare), pe care îl găsești când te conectezi în contul de Eventbrite. Urmează pașii de acolo.

Poți transfera biletul unei alte persoane până la data de 15 octombrie, ora 18:00, cel târziu. Te rugăm să te conectezi la contul de Eventbrite (pagina de unde ai cumpărat biletele) și să accesezi secțiunea My tickets/Biletele mele, de unde poți să modifici detaliile. Dacă ai nevoie de ajutor, contactează organizatorul, din pagina de Eventbrite.

Nu există limită de bilete.

Vei primi uleiul cadou la Sala Palatului, la pre-înregistrarea din ziua anterioară evenimentului (vineri, 18 octombrie) sau la înregistrarea din ziua evenimentului (sâmbătă, 19 octombrie). De reținut că poți prelua uleiul cadou doar personal, la fața locului. Biletele pentru copii nu conțin uleiul cadou

Participarea în persoană și înregistrarea ta la evenimentul Empowerment Day România sunt absolut necesare pentru a putea intra în posesia uleiului cadou la fața locului. Nu vom putea face nicio excepție.

Dacă nu mai poți participa la eveniment, te rugăm să consulți politica de anulare de mai sus.

Da, oricine este binevenit la eveniment. Nu este necesar să fii membru dōTERRA pentru a participa.

Da! Recomandăm să participe la Empowerment Day România tuturor celor interesați de uleiurile esențiale și de oportunitatea doTERRA . Pentru cei mai mulți, nu va fi și ultimul!.

Da. Biletul nu este necesar pentru copiii cu vârsta până la 5 ani, dacă pot fi ținuți în brațe. Pentru copiii de 5-16 ani, trebuie achiziționat un bilet special pentru copii, la preț redus. De reținut: biletele pentru copii sunt limitate, nu conțin uleiul cadou și nu oferă posibilitatea participării la Tombola cu Premii.

Este posibil ca sunetul sau muzica să fie la un volum ridicat în timpul prezentărilor, așa că recomandăm protejarea urechilor, în cazul copiilor mici. De asemenea, avem rugămintea să vă asigurați că prezentările care se desfășoară pe scenă nu sunt întrerupte de cei mici în timpul evenimentului.

Dacă știi că nu vei mai putea ajunge la eveniment, te rugăm să consulți politica de anulare de mai sus, secțiunea „Pot să-mi anulez biletul?

Toate costurile și rezervările legate de transport și cazare sunt responsabilitatea fiecărui participant. De asemenea, orice taxă legată de anulări sau modificări este responsabilitatea acestuia

Pentru a participa la Tombola cu Premii, este nevoie să fi achiziționat un bilet și să fii prezent(ă) în sală. De reținut că biletele speciale pentru copii nu pot participa la tombolă.

 
Înapoi sus ↑

Изберете Вашия континент

Изберете Вашия регион

Изберете Вашето местоположение

Изберете език