Kampanjer i nyhetsbrevet för september - Svenska


Sept2018-200PV.jpg

200 PV-kampanj

Få 15 ml lavendel, 15 ml vildapelsin och 15 ml oregano när du lägger in en beställning värd 200 PV mellan 1 och 30 september 2018. 
 
Begränsas till 4 per konto. 
 

 
Sept2018-HDclear.jpg

SPARA 10 % - HD CLEAR KIT

Trots att tecken på hudproblem kan börja i de tidiga tonåren påverkar de individer i alla åldrar, både fysiskt och känslomässigt. Många människor lever med hudproblem i åratal och provar en mängd produkter, kemikalier och slipbehandlingar för att få slät hud. doTERRA har skapat ett bättre sätt att naturligt och effektivt lösa hudproblem. Vi introducerar HD Clear, en avancerad serie naturprodukter som kombinerar kraften hos eteriska CPTG®-oljor och växtextrakter och som ger de resultat du vill ha och förväntar dig, nämligen slät hud fri från blemmor.

HD Clear är ett system i tre steg som fungerar synergistiskt där varje produkt bygger på nästa för att noggrant rengöra och ge optimal återfuktningen för en balanserad fuktnivå. HD Clear innehåller rena växtextrakter som är skonsamma och lugnande för huden, men samtidigt kraftfulla. Genom att använda HD Clear varje dag hjälper du till att minska förekomsten av blemmor, det främjar en slät och frisk hy och lindrar huden. HD Clear är en naturlig lösning för hudproblem i alla åldrar.

 
Sept2018-Rosemary.jpg

MÅNADENS PRODUKT - Rosmarin 15 ml

Rosmarin är en aromatisk, städsegrön buske vars blad ofta används för att smaksätta mat som fyllningar, fläsk, lamm, kyckling och kalkon. Rosmarin har många fördelar utöver de kulinariska och har länge uppskattats av kännare. Rosmarin ansågs som en helig växt av antikens greker, romare, egyptier och hebréer. Rosmarins örtartade och energigivande doft används flitigt i doft- och massagebehandlingar.
 

 
EU_NaturalSolutionsKitV2.jpg

VÄRVNINGSKIT

Vi är glada att kunna meddela att våra nya värvningskit lanseras senare denna månad. Under tiden förlänger vi augustikampanjen med 20 % rabatt på värvningskit* fram tills de nya värvningskiten lanseras. 

Erbjudandet gäller till och med 16 september. 

Det gäller både värvningsbeställningar och vanliga beställningar (inte LRP-beställningar). Kontoinnehavare, både partikunder och wellness-förespråkare, kan dra nytta av kampanjen genom att lägga in en vanlig beställning på ett av våra rabatterade värvningskit. Kampanjen kan även användas för att återaktivera konton. 

*Gäller ej Family Essentials-kit. Begränsas till 1 kit per konto.

 
New-Products-August.jpg

FINNS UTE NU!

Våra nya spännande produkter finns ute nu! De inkluderar Copaiba, Blå renfana, Rose Touch, Neroli Touch, Jasmine Touch, Yoga-kollektionen och den nya doftspridaren Lumo. 
 
KOMMER SNART!
 
Vi är också glada att meddela att vårt nya babysortimentet har godkänts för Europa. Vi väntar för närvarande på information om tillgången för 2019.
 

 
Essentials-Book-October.jpg

NY BOK – doTERRA ESSENTIALS

Vi har en ny doTERRA Essentials-bok som kommer att ersätta det nuvarande välkomstpaketet. Under övergångsperioden kan du ha turen att få den nya doTERRA Essentials-boken tillsammans med din beställning innan den officiellt lanseras. Observera att den nya doTERRA Essentials-boken bara kommer att finnas på engelska. 

 
Autumn_Tour_2018_Everyday_Button.jpg

HÖSTTURNÉ 2018

Du är välkommen till doTERRAs höstturné!
 
Få de senaste doTERRA-nyheterna och ovärderlig information om eteriska oljor i en rad ämnen. Lär dig hur du använder eteriska oljor i vardagen och anamma doTERRA-kulturen när vi samlas som ett team. 
 
Klicka här när du vill ha mer information eller registrera dig.

 

We want you to be delighted with our site!

Your feedback about this page is valued and carefully considered.

200 characters remaining