Promoțiile din buletinul informativ al lunii septembrie - Română


Sept2018-200PV.jpg

Promoția de 200 PV

Poți primi GRATUIT o sticlă de ulei esențial Lavandă 15 ml, Portocală australiană 15 ml și Oregano 15 ml dacă efectuezi o comandă de 200 PV în perioada 1-30 septembrie 2018.

Limita este de 4 pentru fiecare cont. 

 

 
Sept2018-HDclear.jpg

ECONOMISEȘTE 10% - SETUL HD CLEAR

Deși semnele problemelor cu pielea pot apărea în adolescență, acestea afectează toate persoanele de orice vârstă, atât fizic, cât și emoțional. Multe persoane întâmpină probleme ale pielii de mulți ani, încercând numeroase produse, produse chimice dure și tratamente abrazive pentru a obține un ten perfect. doTERRA a creat un mod mai bun pentru tratarea problemelor cu tenul încă de la bază, în mod natural și eficient. Prezentăm linia avansată de produse naturale HD Clear, ce combină puterea uleiurilor esențiale CPTG® și a extractelor de plante pentru a obține rezultatele dorite și așteptate, un ten neted și fără imperfecțiuni.

HD Clear este un sistem în trei pași ce funcționează împreună, cu fiecare produs din compoziție obținându-se o curățare profundă și o purificare a tenului, dar și o hidratare optimă pentru un nivel echilibrat de hidratare. Obținut din extracte de plante, ingredientele din HD Clear au un efect delicat și calmant pentru piele, dar totodată extrem de eficient. Folosirea zilnică a produselor HD Clear va ajuta la reducerea apariției petelor; susține un ten sănătos și fără imperfecțiuni, având un efect de calmare a pielii. HD Clear oferă o soluție naturală pentru problemele tenului de toate vârstele.

 
Sept2018-Rosemary.jpg

PRODUSUL LUNII - Rozmarinul 15 ml

Rozmarinul este o plantă aromatică ce rămâne verde tot timpul anului și ale cărui frunze se folosesc de obicei pentru a conferi aromă mâncărurilor, precum umpluturile, canea de porc, friptura de miel, canea de pui și de curcan. Pe lângă aplicațiile culinare, rozmarinul are multe beneficii; mult adorat de experți, rozmarinul a fost considerat o plantă sacră de către culturile greacă, romană, egipteană și evreiască din antichitate. Parfumul energizant și erbaceu se folosește frecvent la masaj și aromaterapie.

 

 
EU_NaturalSolutionsKitV2.jpg

SETURI DE ÎNSCRIERE

Avem plăcerea de a vă anunța că noile noastre seturi de înscriere vor fi lansate la sfârșitul acestei luni. Între timp, mărim promoția lunii august cu o reducere de 20% la seturile de înscriere* până la lansarea noilor seturi de înscriere. 

Ofertă valabilă până pe 16 septembrie

Această ofertă include comenzile de înscriere și comenzile standard (cu excepția comenzilor LRP). Deținătorii conturilor, atât clienții pentru comerțul cu ridicata, cât și susținătorii stării de bine, dacă efectuează o comandă standard, pot beneficia de unul din seturile noastre de înscriere la reducere, iar această promoție se poate folosi și pentru reactivarea conturilor. 

*Cu excepția Setului Family Essentials. Ofertă limitată la un singur set pentru fiecare cont.

 
New-Products-August.jpg

DISPONIBILE ACUM!

Poți primi GRATUIT o sticlă de ulei esențial Lavandă 15 ml, Portocală australiană 15 ml și Oregano 15 ml dacă efectuezi o comandă de 200 PV în perioada 1-30 septembrie 2018. 
 
ÎN CURÂND!
 
De asemenea, avem plăcerea de a vă confirma că noua noastră gamă de produse pentru bebeluși a fost aprobată și pentru Europa. Momentan, așteptăm confirmarea disponibilității livrării pentru anul 2019.

 
Essentials-Book-October.jpg

NOUL MANUAL DE PRODUSE ESENȚIALE doTERRA

De acum, avem un nou manual de produse esențiale doTERRA, ce va înlocui actualul pachet de întâmpinare. Ca parte din tranziție, puteți avea norocul de a primi noul manual de produse esențiale doTERRA împreună cu comanda înainte de lansarea sa oficială. Rețineți că noul manual de produse esențiale doTERRA va fi disponibil doar în limba engleză. 
 

 
Autumn_Tour_2018_Everyday_Button.jpg

TURUL 2018 DIN ACEASTĂ TOAMNĂ

Sunteți invitați să vă alăturați noi la Turul doTERRA din această toamnă!
 
Fii la curent cu toate noutățile doTERRA și poți obține informații prețioase despre o gamă largă de teme privind uleiurile esențiale. Află cum poți utiliza uleiurile esențiale în viața de zi cu zi și adoptă cultura doTERRA atunci când ne reunim ca o singura echipă. 
 
Pentru mai multe informații și pentru înregistrare, clic aici.
 

WEBINARI DE LUNĂ - EUROPA DE EST

În această lună vom avea un webinar live și interpretat, transmis de Oliver Szobonya, manager de vânzări pe regiunea Europei de Est. Această este o ocazie excelentă de a conversa cu colegii dvs. consultanți doTERRA și pentru a discuta știrile promoționale și actualizările companiei. Vă puteți înregistra și puteți găsi mai multe informații prink linkul de mai jos. Discutați această ocazie cu membrii echipei dvs., astfel încât aceștia să știe sigur de acest webinar. Ne vedem acolo! 

We want you to be delighted with our site!

Your feedback about this page is valued and carefully considered.

200 characters remaining