September Nieuwsbrief Acties - Nederlands


Sept2018-200PV.jpg

200 PV ACTIE

Ontvang een Lavendel 15 ml, Wilde Sinaasappel 15 ml en Oregano 15 ml GRATIS als je tussen 1 en 30 september een bestelling plaatst van 200 PV. 

Limiet van 4 per account. 

 

 
Sept2018-HDclear.jpg

BESPAAR 10% - HD CLEAR KIT

Hoewel de tekenen van huidproblemen zich vaak beginnen voor te doen tijdens de tienerjaren, zijn de effecten ervan zichtbaar tijdens alle levensfases, zowel fysiek als emotioneel. Veel mensen ervaren al jaren problemen met hun huid, hebben verschillende producten, schadelijke chemicaliën en ruwe behandelingen geprobeerd voor een egale huid. doTERRA heeft een betere manier ontwikkeld om huidproblemen vanaf de basis op een natuurlijke en effectieve wijze aan te pakken. Met HD Clear, een geavanceerde lijn van natuurlijke producten, wordt de kracht van CPTG® essentiële oliën en plantenextracten gecombineerd om jou de resultaten te bieden waar je naar op zoek bent: een egale, soepele huid.
 
HD Clear is een driestappensysteem dat synergetisch werkt. Elk product volgt elkaar op om de huid grondig te reinigen en te zuiveren, om uiteindelijk een optimale hydratatie en een gebalanceerd vochtniveau te bereiken. HD Clear is gemaakt met pure plantenextracten. De ingrediënten zijn zacht en kalmerend voor de huid, maar toch zeer krachtig en effectief. Door HD Clear elke dag te gebruiken, help je oneffenheden te verminderen, bevorder je een effen, gezonde teint en kalmeer je de huid. HD Clear biedt een natuurlijke oplossing voor een problematische huid bij alle leeftijden.

 
Sept2018-Rosemary.jpg

PRODUCT VAN DE MAAND - Rozemarijn 15 ml

Rozemarijn is een aromatische, altijd groene struik waarvan de blaadjes vaak worden gebruikt in vele smaakvolle gerechten. Naast de culinaire toepassingen heeft Rozemarijn vele voordelen. Het kruid wordt al lang geëerd door experts, en werd als heilig beschouwd door de oude Griekse, Romeinse, Egyptische en Hebreeuwse culturen. De kruidige, energieke geur van Rozemarijn wordt vaak gebruikt bij aroma- en massagetherapie.

 
EU_NaturalSolutionsKitV2.jpg

INTRO KITS

Onze nieuwe intro kits komen later deze maand uit. Ondertussen verlengen we de augustus actie waarbij je 20% korting krijgt op de intro kits* tot de nieuwe intro kits verkrijgbaar zijn. 
 
Actie beschikbaar tot 16 september. 
 
Deze actie is geldig voor zowel de aanmeldbestellingen als de standaardbestellingen (geen LRP-bestellingen). Huidige accounthouders, zowel groothandelklanten als Wellness Advocates kunnen profiteren door een standaardbestelling te plaatsen voor een van de afgeprijsde intro kits. Deze actie kan ook worden gebruikt om accounts te heractiveren. 
 
*Uitgezonderd de Family Essentials Kit. Maximaal 1 kit per account.
 

 
New-Products-August.jpg

NU BESCHIKBAAR!

Onze fantastische nieuwe producten zijn nu verkrijgbaar! Inclusief Copaiba, Blue Tansy, Roos Touch, Neroli Touch, Jasmijn Touch, de Yoga Collectie en de nieuwe Lumo Verstuiver. 
 
BINNENKORT!
 We zijn ontzettend verheugd dat ons nieuwe Baby-assortiment is goedgekeurd voor Europa. We wachten op dit moment nog op de bevestiging van de leveringsbeschikbaarheid voor 2019.
 

 
Essentials-Book-October.jpg

NIEUW doTERRA ESSENTIALS BOEK

We hebben nu een nieuw doTERRA Essentials Boek waarmee het huidige Welkomstpakket wordt vervangen. Tijdens deze verandering ben jij misschien wel een van de geluksvogels die het nieuwe doTERRA Essentials Boek bij je bestelling ontvangt nog voordat het officieel is uitgebracht. Let op, het nieuwe doTERRA Essentials Boek zal alleen verkrijgbaar zijn in het Engels.

 
Autumn_Tour_2018_Everyday_Button.jpg

HERFSTTOUR 2018

We nodigen je uit voor de doTERRA Herfsttour!

Hoor alle doTERRA nieuwtjes en vergaar waardevolle kennis over zeer veel verschillende essentiële olie thema's. Leer hoe je essentiële oliën in je dagelijks leven toe kunt passen en omarm de doTERRA cultuur terwijl we samenkomen als één team. 

Voor meer informatie en om te registreren, klik hier. 

 

We want you to be delighted with our site!

Your feedback about this page is valued and carefully considered.

200 characters remaining