Sept2018-200PV.jpg

200 PV Kampagne

Optjen en Lavendel 15 ml, Vild Appelsin 15 ml og Oregano 15 ml GRATIS ved at bestille en 200 PV-ordre fra d. 1.-30. september 2018. 
 
Begrænset til 4 per konto. 
 

 
Sept2018-HDclear.jpg

SPAR 10 % - HD CLEAR KIT

Selvom problemhud kan begynde i de tidlige teenageår, påvirker det mennesker i alle aldre, både fysisk og følelsesmæssigt. Mange mennesker oplever hudproblemer i mange år, afprøver adskillige produkter, hårde kemikalier og ubehagelige behandlinger for at opnå en ren hud. doTERRA har skabt en bedre måde at behandle hudproblemer ved roden - naturligt og effektivt. Vi introducerer HD Clear, en avanceret linje af naturlige produkter som kombinerer kraften fra CPTG® essentielle olier og planteekstrakter til at give de resultater du vil have og forventer —ren, glat hud.

HD Clear er et tretrinssystem som virker synergetisk, hvor hvert produkt bygger på det næste til grundigt at rense og rengøre huden og leverer optimal fugt for et balanceret fugtighedsniveau. Ingredienserne i HD Clear er milde og beroligende for huden, men kraftfuldt effektive, og lavet med rene planteekstrakter. Daglig brug af HD Clear vil hjælpe med at reducere forekomsten af udbrud; fremme en ren, sund teint og berolige huden. HD Clear giver en naturlig løsning til problemhud i alle aldre.
 

 
Sept2018-Rosemary.jpg

MÅNEDENS PRODUKT - Rosmarin 15ml

Rosmarin er en romantisk, stedsegrøn busk, hvor bladene ofte bliver anvendt som smag i madlavning af for eksempel svinekød, stegt lam, kylling og kalkun. Sammen med dets kulinariske anvendelser, besidder rosmarin mange fordele. Rosmarin støtter en sund fordøjelse* og intern organ funktion.* Længe æret af healere, har rosmarin været betragtet som en hellig olie, af grækere fra fordums tid, romerske egyptere, og af hebraisk kultur. Rosmarins urteagtige og energigivende duft er ofte anvendt i forbindelse med aromaterapi. 

 
EU_NaturalSolutionsKitV2.jpg

REGISTRERINGSKITS

Vi er glade for at kunne fortælle, at vores nye registreringskits vil blive lanceret senere på måneden. I mellemtiden forlænger vi august-kampagnen med 20 % rabat på registreringskits* indtil de nye registreringskits lanceres. 
 
Tilbuddet gælder indtil d. 16. september. 
 
Tilbuddet gælder både for registreringsordrer og standardordrer (ikke LRP-ordre). Eksisterende kontoindehavere, både grossister og wellnessfortalere kan drage fordel af at bestille en standard ordre på et af vores nedsatte registreringskits, denne kampagne kan også bruges til at genaktivere kontoer. 
 
*Gælder ikke for Family Essentials-kittet. Begrænset til 1 kit per konto.
 

 
New-Products-August.jpg

TILGÆNGELIG NU!

Vores spændende nye produktlinje er tilgængelig nu! Den inkluderer Copaiba, Blå Rejnfan, Rose Touch, Neroli Touch, Jasmin Touch, Yoga-kollektionen og den nye Lumo Diffuser. 
 
KOMMER SNART!
 
Vi er glade for at kunne bekræfte, at vores nye Baby-linje er blevet godkendt til Europa. Vi afventer i øjeblikket bekræftelse på lagertilgængelighed for 2019.

 
Essentials-Book-October.jpg

NY doTERRA ESSENTIALS-BOG

Vi har nu en ny doTERRA Essentials-bog, som vil erstatte den nuværende Velkomstpakke. Som en del af overgangen kan du være heldig nok til at modtage den nye doTERRA Essentials-bog i din ordre inden den lanceres officielt. Bemærk venligst at den nye doTERRA Essentials-bog kun vil være tilgængelig på engelsk. 

 

 
Autumn_Tour_2018_Everyday_Button.jpg

EFTERÅRSTOUR 2018

Du er inviteret til at komme med til doTERRAs Efterårstour!

Få seneste nyt om doTERRA samt uvurderlig viden om en bred vifte af emner omkring essentielle olier. Lær hvordan du kan bruge de essentielle olier i din dagligdag og blive en del af doTERRA-kulturen, når vi samles som ét team. 

For flere oplysninger og registrering, klik her. 

 

We want you to be delighted with our site!

Your feedback about this page is valued and carefully considered.

200 characters remaining