Промоционален бюлетин за септември


Sept2018-200PV.jpg

Промоция 200 PV

Спечели Лавандула (Lavender) 15 мл, Див портокал (Wild Orange) 15 мл и Риган (Oregano) 15 мл БЕЗПЛАТНО, като направиш само една поръчка на 200 PV между 1-ви и 30-ти септември 2018 г. 
 
До 4 на акаунт. 
 

 
Sept2018-HDclear.jpg

СПЕСТИ 10% - ПАКЕТ HD CLEAR

Признаците за проблемна кожа могат да започнат в ранните юношески години, но този проблем засяга хора от всички възрасти – както във физически, така и в емоционален аспект. Много хора страдат от дългогодишни кожни проблеми, опитвали са многобройни продукти, силни химикали и абразивни процедури, за да получат чиста кожа. doTERRA създаде по-добър начин за цялостно решаване на проблемите с кожата – по естествен път и ефективно. Представяме HD Clear – съвременна линия от природни продукти, която комбинира силата на етеричните масла CPTG® с растителни екстракти, за да постигнете желаните и очаквани резултати, а именно чиста и гладка кожа.
HD Clear е триетапна система със синергично действие, като всеки продукт се надгражда за цялостно почистване на кожата и осигуряване на оптимална хидратация и равномерно ниво на влажност. Съставките на HD Clear, обогатени с чисти растителни екстракти, са нежни и успокояващи за кожата, но имат мощен ефект. Използвайте HD Clear всеки ден, за по-малко дефекти, чист, здрав тен и спокойна кожа. HD Clear е природно решение за проблемна кожа и е подходящ за хора от всяка възраст.

 
Sept2018-Rosemary.jpg

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

Розмаринът е ароматен, вечнозелен храст, чиито листа често се използват за подправка на ястия като пълнежи, свинско, печено агнешко, пилешко и пуешко месо. Освен кулинарните си приложения розмаринът има и много други ползи; отдавна почитаният от експертите розмарин е смятан за свещено растение от древните гръцки, римски, египетски и еврейски култури. Тропическият и енергизиращ аромат на розмарина често се използва в аромата и масажната терапия.

 
EU_NaturalSolutionsKitV2.jpg

РЕГИСТРАЦИОННИ ПАКЕТИ

С удоволствие ви уведомяваме, че новите регистрационни пакети излизат малко по-късно този месец. Междувременно удължаваме промоцията през август с 20% отстъпка от регистрационните пакети* до пускането на новите. 
 
Офертата е в сила до 16ти септември. 
 
Тази оферта включва както регистрационни, така и стандартни поръчки (без лоялни месечни поръчки (LRP)). Клиентите на едро и уелнес консултантите с профил при нас могат да направят стандартна поръчка на един от нашите намалени регистрационни пакети, като тази промоция важи и за повторно активиране на профили. 
 
*Не включва пакет Family Essentials. Ограничено до 1 пакет на профил.

 
New-Products-August.jpg

ВЕЧЕ В ПРОДАЖБА!

Нашата вълнуваща нова гама продукти е вече тук! Тя включва Копайба, Синя вратига, Rose Touch, Neroli Touch, Jasmine Touch, Колекция „Йога“ и новия дифузер Lumo. 

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!
 
Имаме удоволствието да потвърдим, че новата продуктова гама за бебета е вече одобрена за Европа. В момента изчакваме потвърждение за наличността през 2019 г.
 

 
Essentials-Book-October.jpg

НОВАТА КНИГА doTERRA ESSENTIALS

Новата книга doTERRA Essentials заменя сегашния Начален пакет. Късметлиите ще спечелят новата doTERRA Essentials преди официалното й пускане на пазара. Имайте предвид, че новата doTERRA Essentials ще се предлага само на английски език. 

 
Autumn_Tour_2018_Everyday_Button.jpg

ЕСЕННО ТУРНЕ 2018

Присъединете се към есенното турне на doTERRA!
 
Разберете всички актуални новини за doTERRA и придобийте безценни познания в широк спектър от теми за етеричните масла. Научете как да използвате етеричните масла в ежедневието си и се насладете на концепцията зад doTERRA заедно с нашия сплотен екип. 
 
За повече информация и регистрация, натиснете тук.

МЕСЕЧНИ УЕБИНАРИ – ИЗТОЧНА ЕВРОПА

Този месец ще имаме превеждани на живо зум обаждания от Оливър Сжобоня, мениджър по продажбите за района на Източна Европа. Това е чудесна възможност да си поговорите с вашите уелнес консултанти докато обсъждаме промоционални новини и фирмени новости. Можете предварително да се регистрирате, за да намерите повече информация като кликнете върху линковете по-долу. Моля, споделете това с членовете на вашия екип, така че те със сигурност да знаят за това.Ще се видим там!

We want you to be delighted with our site!

Your feedback about this page is valued and carefully considered.

200 characters remaining