Allmänna uppdateringar - Svenska


beyond_900x600.jpg

Beyōnd | dōTERRA Europe Convention 2022

17–18 juni 2022 | Budapest, Ungern  

Nu är det snart dags för årets största event. Oavsett om du deltar fysiskt på plats eller är med oss via livestream kan du vara en del av Beyōnd-upplevelsen. Dessutom kan du fortfarande registrera dig för en livestream-biljett fram till den 24 juni 2022!  

Convention-biljett – livestream 35 €  

Detta ingår   

  • Åtkomst för att titta på evenemanget online via livestream.  
  • Information om Convention Kitet så fort det släpps!  
  • Ravintsara (5 ml)* PÅ KÖPET när du köper din biljett.  

* För dig som köper en livestream-biljett är den Ravintsara (5 ml) som du får på köpet endast tillgänglig på de europeiska marknaderna, och den levereras endast inom Europa.  

Om du tänker delta fysiskt i Beyōnd Convention kan du också använda länken ovan för att få information om allt du behöver veta innan du anländer till oss i Budapest. 

Livestream-biljetter kommer även att kunna köpas efter eventet, fram till kl. 17.00 BST/18.00 CEST/19.00 EEST den 24 juni 2022. Både du som har en biljett till det fysiska eventet och du som har en livestream-biljett kommer att kunna se de inspelade sessionerna fram till kl. 21.59 BST/22.59 CEST/23.59 EEST den 27 juni 2022. 

Anmäl dig nu

 
Beyond_Summer_2022_900x600.jpg

Beyōnd Summer 2022

1–31 juli 2022 

Soldränkta dagar och varmare nätter kan bara betyda en sak: nu är sommaren äntligen här! Finns det något bättre sätt att fira denna härliga årstid än att få kontakt med varandra igen vid ett av våra Beyōnd Summer 2022-event? När den anda som präglar vår Convention finns i våra hjärtan är vi redo att utvidga vår resa med naturen som guide. Vi arrangerar även virtuella och fysiska event beroende på i vilken europeisk region du befinner dig.  

Hitta ett event via länken nedan: 

Anmäl dig nu

 
Beyond-Convention-Instagram-Filters-900x600.jpg

NYHET! Beyōnd Conventions Instagramfilter!

Dela dina bästa selfies och teambilder med oss genom att använda våra exklusiva Beyōnd-Instagramfilter! 

  1. Gå till dōTERRA Europes Instagramprofil och klicka på filterikonen.  
  2. Hitta ett filter du gillar och klicka på Testa.  

Glöm inte att tagga @doterraeurope i din Instagram-story och använd taggen #doterrabeyond under vår Convention, så har du chans att presenteras på vår sida!

InstagramTitta på video

 
diy-beyond-blend-vid-900x600A.jpg

Gör din egen Beyōnd-blandning

Beyōnd handlar om att se framåt, om egenmakt och om att tro på sig själv.  
 
Vi vill att du ska känna dig entusiastisk över framtiden och våga drömma djärvare än du någonsin gjort. För att inspirera dig har vi bett två Wellness Advocates, Ioana Marginean (@ioanamarginean.ro) och Maja Cebasek (@maja.cebasek) att skapa en essentiell oljeblandning för roll-on-flaskor som uttrycker alla betydelser som ordet Beyond kan ha.  
 
Titta på videon för att få reda på hur du skapar denna blandning hemma!  
 

 
online-payments-900x600.jpg

Vi hjälper dig med dina onlinebetalningar

Vi vet att du vill njuta av våra produkter så snart som möjligt, och därför har vi skapat en praktisk webbsida där vi svarar på de vanligaste frågorna om onlinebetalningar. Där hittar du mycket information och nyttiga videor som hjälper dig att utföra dina onlinebetalningar så smidigt som möjligt! 

Webbplatsen finns på engelska, franska, tyska, ungerska, italienska, polska, portugisiska och rumänska. Videomaterialet finns med undertexter på 22 språk. 

Mer information

 
dT-120417_221_600x900.jpg

Påminnelse om banköverföringar

För att undvika eventuella avgifter som din bank kan debitera när du gör betalningar via banköverföring ber vi dig att använda följande kontouppgifter som du finner i länken nedan. 

Mer information

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language